Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Νέα γραμμή προαστιακού: Χαλκίδα - Οινόη - Πειραιάςπηγή: ΤΑ ΝΕΑ, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2012 22:39


Μέχρι τον Πειραιά επεκτείνονται από τη Πέμπτη τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου που εξυπηρετούν τις περιοχές της Οινόης και της Χαλκίδας. Με το μέτρο αυτό η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιχειρεί να καλύψει το κενό που άφησε η κατάργηση της κυκλοφορίας των συρμών στο τμήμα του προαστιακού Πειραιάς-Αθήνα-Άνω Λιόσια.

Επίσης, οι συρμοί με προορισμό -αφετηρία τη Χαλκίδα ή την Οινόη θα εξυπηρετούν και τους επιβάτες που προέρχονται από τους σταθμούς Κιάτο ή Αεροδρόμιο. Αυτό θα γίνεται μέσω του ΣΚΑ (Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών) όπου οι επιβάτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι τους με μετεπιβίβαση στους συρμούς του προαστιακού που κινούνται μεταξύ Αεροδρομίου-Κιάτου.

Πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια του τμήματος Πειραιά-Αθήνα-Χαλκίδα και αντίστροφα, αλλά και για τις ανταποκρίσεις στο ΣΚΑ παρέχονται στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ www. trainose. gr (Νέες υπηρεσίες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου